luni, 23 aprilie 2012

Cartea călătoare


23 aprilie, este Ziua Internaţională a Cărţii. Asa că vă invit să vă alăturați campanie Cartea călătoare inițiată de Editura ALL, prin care se încurajează lectura şi cultivarea interesului pentru cărţi.

O idee fantastică! Cărțile și plăcerea lecturii ne pot face să depășim orice limită, pentru a ne bucura de o carte bună!
Pentru început, campania Cartea călătoare e sustinuta de cativa bloggeri din grupul vALLuntar, care primesc cate o carte, o citesc si....o dau mai departe urmatoarei persoane interesate de aceasta. Fiecare iubitor de carte poate consulta lista publicatiilor si se poate inscrie pentru a urmari cartea dorita pe pagina de FaceBook a editurii.
Astfel, fiecare carte va calatori de la un cititor la altul, timp de 1 an de zile.
La finalul campaniei, pe 23 aprilie 2013, va fi realizat traseul fiecărei cărţi din campania Cartea călătoare.

Pentru mai multe detalii, urmariti pagina lor de FaceBook sau site-ul: http://www.allcafe.ro/F


"De fiecare dată când citim, intrăm într-o călătorie fantastică, o aventură în lumea cărţii. Ne-am gândit să le oferim cărţilor o aventură în lumea oamenilor, să le trimitem pe ele într-o călătorie minunată, în care vor întâlni pasionaţi de lectură. Va fi o călătorie vie pentru cărţile noastre călătoare. Păcat că ele, cărţile, nu pot spune decât povestea scrisă cu litere de cerneală pe paginile lor, pentru că, dacă ar putea spune şi povestea locurilor pe care le vor vedea, ar fi una magnifică. Drum bun, cărţilor noastre călătoare!", a declarat Mario Demezzo, Vicepreşedinte Grupul Editorial ALL.
Urmăreşte cărţile călătoare şi în oraşul tău!

Cartea călătoare aleasă de mine este: "Cum trăim mai fericiți împreună" de  Marion si Werner Kustenmacher


Abia astept sa o primesc! Cine o doreste saptamana urmatoare?
Cei interesati se pot inscrie postand un comentariu la acest articol!


Intre timp, lectura placuta!! Pe curand!!

Un comentariu:

NOTA! Inainte de a adauga un comentariu te rog sa mai petreci 20 de secunde, revizuindu-l. Din dorinta de a avea o relație de comunicare cat mai utila si mai placuta, te rog, fa in asa fel incat raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
-să fie corecte din punct de vedere gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
- sa nu contina obscenitati.
Iti multumesc ca tii cont de aceste precizari!
Parerea ta despre carte...