luni, 1 octombrie 2012

365 de activitati distractive

An aparitie: 2011
Categoria: Carte Prescolara
Editura:
LITERA
Format: 160x235
Nr. pagini: 374
V-ati intrebat cum ar fi sa existe o carte in care sa gasesti zilnic solutia de joaca-invatare adecvata varstei copilului tau?
 
 
Cartea 365 de activitati distractive este alegerea perfecta.
Simpla, concisa si cu exemple variate, cartea iti ofera posibilitatea sa faci diferite activitati cu cei mici, in functie de posibilitatilor de intelegere ale copilului.
 
365 de activitati distractive este o carte educativă, care cuprinde fise pentru fiecare zi a anului in care iti rezervi un moment educativ cu copilul tau. 

 
Varsta de aur a copilariei sau varsta micului faur, cum este denumita varsta prescolara in literatura de specialitate, este o perioada a descoperirii. Fisele prezente in acesta carte se pot concretiza intr-o serie de activitati etapizate in functie de nevoiele si necesitatile copilului.
 
Imbinand joaca si dezvoltarea spiritului de observatie, copilul poate invata culorile, primele notiuni de scriere, vocabular si matematica.
 
Cartea poate constitui un material didactic util, pentru doamnele educatoare atat in realizarea proiectelor didactice, cat si ca instrument la orele desfasurate in gradinita. 
 
Nicicand pregatirea pentru scoala nu a fost mai usor de intampinat!
Spor la activitati! Asteptam dovezi!!
 
                                                                                 Pe curand!
 
Cartea poate fi procurata de la libraria online libris.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA! Inainte de a adauga un comentariu te rog sa mai petreci 20 de secunde, revizuindu-l. Din dorinta de a avea o relație de comunicare cat mai utila si mai placuta, te rog, fa in asa fel incat raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
-să fie corecte din punct de vedere gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
- sa nu contina obscenitati.
Iti multumesc ca tii cont de aceste precizari!
Parerea ta despre carte...