marți, 29 mai 2012

Construiește-ți singur o poveste




Editura: ARAMIS
Categoria: Practic pentru copii
An apariție: 2010


                                                                
                                            Dăruiește o carte de 1 iunie!!



Ziua Copilului, numită și Ziua Internaţională a Copilului, este o ocazie potrivită pentru a oferi o carte.


Construiește-ți singur o poveste este cadoul potrivit pentru copii, indiferent de vârstă, deoarece contribuie la dezvoltarea creativității și a imaginației.


Cei mici se pot delecta cu identificarea activităților în care e implicat pisoiul poznaș, în timp ce copiii mai mari, pot decupa și aranja în ordinea dorită fâșiile de text, urmând apoi să identifice imaginea corespunzătoare fiecărui fragment.


Dodecaedrul se realizează foarte uşor, pliind, pe rând, fiecare jumătate și prinzându-le între ele. La final se fixează fiecare parte de cele două capace.



Fragmentele existente în caietul de lucru, care însoțește dodecaedrul, oferă posibilitatea copiilor să-și dezvolte vocabularul și exprimarea. Completând cu introducere și încheiere, fragmentele existente pot obține o ... poveste!



Avantaje pentru copii:                                                   

  • Pot urmări imaginile în ce ordine dorești!
  • Pot schimba ordinea fragmentelor date!
  • Pot crea alte pasaje de legătură!
  • Pot obține astfel, de fiecare dată, o nouă poveste!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA! Inainte de a adauga un comentariu te rog sa mai petreci 20 de secunde, revizuindu-l. Din dorinta de a avea o relație de comunicare cat mai utila si mai placuta, te rog, fa in asa fel incat raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
-să fie corecte din punct de vedere gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
- sa nu contina obscenitati.
Iti multumesc ca tii cont de aceste precizari!
Parerea ta despre carte...