miercuri, 26 septembrie 2012

23 septembrie 2012 - "deadline" pentru multi scriitori contemporani

 
Premiul literar „Augustin Frăţilă”, ediţia I, în valoare de 10.000 de euro, este oferit de compania Philip Morris Trading, în cadrul concursului organizat de Asociaţia Casa de cultură cu sprijinul Hotel InterContinental şi Editura ALL.
 
"Acest premiul va aduce în prim plan oameni talentaţi care pot contribui în mod decisiv la îmbogăţirea patrimoniului nostru literar. [...] Prin acest parteneriat vrem să subliniem importanţa proiectelor culturale la nivel naţional şi să sprijinim scriitorii români să îşi urmeze pasiunea – demonstrând că literatura de calitate poate face carieră şi la noi în ţară” declara Sorana Mantho, Director Corporate Affairs Romania & Bulgaria, Philip Morris Trading.
 
Casa de Cultură este o asociaţie non-guvernamentală, non-profit şi apolitică, dedicată proiectelor culturale care promovează valorile autentice. Speram ca evenimentul sa continue si anii urmatori, pentru a desemna "cel mai bun roman apărut în anul anterior".
 
Asteptam ca in perioada 10 octombrie - 2 noiembrie, cei 20 de bloggeri sa aleaga câştigătorul premiului, acordând puncte de la 1 la 5 fiecărui roman finalist.
 
Lista celor 59 de romane înscrise in concurs poate fi consultata aici.
Lista bloggerilor din juriu aici. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA! Inainte de a adauga un comentariu te rog sa mai petreci 20 de secunde, revizuindu-l. Din dorinta de a avea o relație de comunicare cat mai utila si mai placuta, te rog, fa in asa fel incat raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
-să fie corecte din punct de vedere gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
- sa nu contina obscenitati.
Iti multumesc ca tii cont de aceste precizari!
Parerea ta despre carte...